Nieuwe videobinnenpost met intuïtieve bediening

Niko brengt een budgetvriendelijke oplossing voor toegangscontrole op de markt. Een videobinnenpost met 6 basisfuncties, eenvoudig in gebruik. Het nieuwe basismodel met hoorn is bedoeld voor opbouw. Eenvoud, duidelijkheid en intuïtieve bediening staan centraal in het ontwerp.

Volledige toegangscontrole tegen mooie prijs 

Zes functies. Daarmee geeft Niko u alle basisfunctionaliteiten die u nodig hebt om de toegang tot uw woning of appartement te controleren. En dat tegen een budgetvriendelijk instapbedrag. Op het grote beeldscherm van 8,9 cm (3,5 inch) ziet u uw bezoekers. Via de hoorn kan je met hen praten, maar ook met een andere binnenpost.

Met de sleuteltoets open je de deur. Het beltoonvolume pas je eenvoudig aan. Wil je niet gestoord worden? Dan zet je de beltoon gewoon uit. En via de vrije functietoets schakel je het licht aan de voordeur in en uit, of bedien je een ander contact. Zoals alle Niko-producten is de nieuwe videobinnenpost voor de installateur gemakkelijk te installeren, monteren en programmeren.

Smal, duidelijk en gebruiksvriendelijk

De nieuwe videobinnenpost is maar 10 cm breed. Ideaal om toch toegangscontrole te voorzien op plaatsen waar er amper genoeg plek tegen de muur is. Bijvoorbeeld tussen 2 deuren. De knoppen zijn groot, duidelijk en volledig zichtbaar. Zo zien en begrijpen ook oudere gebruikers welke knop welke functie aanstuurt. De binnenpost bedienen gaat zo heel gemakkelijk en intuïtief.

Wenst u meer info? Mail technics@rmbt.be voor al uw vragen.

Specificaties

  • Afmetingen: 250 x 100 x 28 mm (zonder hoorn), 250 x 100 x 50 mm (met hoorn)
  • Gewicht: 410 g
  •  Kleur: wit
  •  Materiaal: kunststof
  •  Beschermingsgraad: IP30
  • Beeldscherm: TFT-kleurenbeeldscherm 320 x 240 pixels (RGB) – 8,9 cm (3,5“) beeldschermdiagonaal
  • Voedingsspanning: +24 V ± 8%
  • Omgevingstemperatuur: 0 – 40°C
  • Referentienummer: 10-575