Ik wil een elektrische laadpaal plaatsen. Heb ik een vergunning nodig?

Voor de installatie van een elektrische laadpaal op de parking van uw bedrijf, heeft u geen stedenbouwkundige vergunning nodig. Sinds 29 september 2016 zijn immers heel wat méér werken en handelingen vrijgesteld van een stedenbouwkundige vergunning.

LEES MEER

Elektriciteit afgekeurd: de 5 grootste boosdoeners

Snap jij ook niets van het verslag van je afgekeurde elektrische installatie? Je bent zeker niet de enige. Nochtans is een goed begrip van dit document belangrijk om de omvang van de werken én de kosten in te schatten. We overlopen de vijf grootste boosdoeners, hoe je die oplost en de omvang van het prijskaartje.

LEES MEER

Elektrische installatie afgekeurd! Wat nu?

Je woning heeft een afgekeurde elektrische installatie. Of je kocht een huis waarvan de keurder de elektrische installatie afkeurde.

LEES MEER

Het thuis opladen van uw elektrische wagen

Heeft u al een elektrische wagen, of misschien overweegt u er één aan te schaffen? Denk dan goed na over hoe u uw wagen gaat opladen. Veel mensen gaan e

LEES MEER

Nieuwe videobinnenpost met intuïtieve bediening

Niko brengt een budgetvriendelijke oplossing voor toegangscontrole op de markt. Een videobinnenpost met 6 basisfuncties, eenvoudig in gebruik. Het nieuwe basism

LEES MEER