Lichtadvies

RMBT staat voor professioneel lichtadvies en een persoonlijke begeleiding tot een lichtplan. Wij nemen ook de montage op ons. Kortom, alles onder één dak.

Omdat goede verlichting niet alleen aangenaam is, maar ook van invloed is op uw gezondheid, gaan wij niet over een nacht ijs. Wij zetten samen met u een aantal stappen om te komen tot de voor u beste verlichting.

Bij nieuwbouw of verbouwing van uw huis of bedrijf hoort ook een goed lichtadvies. Op basis van uw wensen en mogelijkheden, stellen wij een lichtadvies op. Dit advies is de basis voor een lichtplan.

Werkwijze
Wij komen bij u langs op locatie en bespreken samen met u uw wensen en mogelijkheden. Daar nemen wij graag de tijd voor.

Lichtadvies
Een lichtadvies omvat minimaal de volgende punten:
Een overzicht van alle gebruikte armaturen, inclusief omschrijving.
De plekken waar de verschillende armaturen worden geplaatst. Inclusief alle benodigde gegevens op een (door u aangeleverde) tekening.
Een offerte.

Lichtplan
Bij het opstellen van een lichtplan spelen de interieurstijl, uw budget en de functionaliteit van de verlichting een grote rol. Heeft u in een bepaalde ruimte behoefte aan functioneel licht dan is bijvoorbeeld een leeslamp geschikt. Wilt u sfeerverlichting dan kiest u voor bijvoorbeeld een mooie tafellamp. Daarnaast is het belangrijk om de basisverlichting te bepalen voor het basislicht in uw interieur. Op basis van ons lichtadvies kunnen wij voor u een lichtplan maken. Bent u het eens met de opzet van dit plan, dan werken wij dit uit in een 3D formaat.