Renovatie

RMBT staat in voor de renovatie van uw elektrotechnische installatie.  Wij zorgen dat deze klaar staat voor keuring.

Omdat bij een renovatie een veilige elektrotechnische installatie niet alleen essentieel is, maar ook van belang is voor uw comfort, gaan wij niet over een nacht ijs. Wij zetten samen met u een aantal stappen om te komen tot de voor u meest geschikte installatie.

Bij de renovatie of verbouwing van uw huis of bedrijf hoort ook een veilige en doeltreffende elektrotechnische installatie. Op basis van uw wensen en mogelijkheden, stellen wij een situatieschema op. Dit advies is de basis voor uw elektrotechnische installatie.

Werkwijze
Wij komen bij u langs op locatie en bespreken samen met u uw wensen en mogelijkheden. Daar nemen wij graag de tijd voor.

Planadvies
Een situatieschema omvat minimaal de volgende punten:
Een overzicht van alle aansluitpunten, inclusief omschrijving.
De plekken waar de verschillende stopcontacten en schakelaars worden geplaatst.

Elektrotechnisch plan
Bij het opstellen van een elektrotechnisch plan spelen uw wensen, uw budget en de functionaliteit een grote rol. Heeft u in een bepaalde ruimte behoefte aan functioneel licht dan is bijvoorbeeld een leeslamp geschikt. Wilt u sfeerverlichting dan kiest u voor bijvoorbeeld een mooie tafellamp. Daarnaast is het belangrijk om de basisverlichting te bepalen voor het basislicht in uw interieur. Op basis van een lichtplan kunnen wij een elektrotechnisch plan maken. Bent u het eens met de opzet van dit plan, dan maken wij na het realiseren van de installatie een situatieschema en een eendraadschema.